Šiame
Ganytojo numeryje:
Ganytojo numeryje:
Mokykimės dėkoti
Rašyti komentarą gali tik prisijungę lankytojai. Prisijungti
labai (2009-12-05 15:51):
grazi nuotrauka :)
to Nata (2009-12-05 13:24):
Amen ir amen.
Nata (2009-12-04 20:15):
Buvo anais laikais toks filmas: "Pabusk ir dainuok". Filmą pamiršau, o pavadinimą prisimenu visą gyvenimą. Taigi:
AČIŪ, Tau Dieve, kad davei man šį rytą - o kažkam jis neišaušo.
AČIŪ Tau Dieve už šiltą ir švarią lovą, nes benamiai miega sąvartyne.
Nutapenau į tualetą - AČIŪ Tau Dieve, kad turiu sveikas kojas - o kažkas suparalyžuotas tegali judėti invalido vežimėlyje.
Pasėdėjau tualete - ne, nesijuokite. AČIŪ Tau Dieve už tai, nes mano artimam žmogui dėl sunkios ligos pilve padaryta skylė ir šlapimas bega pro žarnelę.
Nuėjau į dušą - AČIŪ Tau Dieve už tai, nes sąvartyne, kur miega benamiai, dušo su šiltu vandeniu nėra.
Nutapenau į virtuvę, atsidariau šaldytuvą - o ten pasirodo yra šis tas pusryčiams. AČIŪ Tau Dieve už tai.
Susiruošiau darban - AČIŪ Tau Dieve kad turiu darbą.
Greitai atvažiavo troleibusas - ACIU Tau Dieve, kad nereikėjo ilgai laukti ir nesušalau.
Sėdau darbe prie kompo - AČIŪ Tau Dieve, kad regiu, turiu sveikas rankas ir moku juo dirbti.
Darbo diena prabėgo taip greit - AČIŪ tau Dieve už tai, kad ji buvo sėkminga.
Pakeliui iš darbo užlėkiau apsipirkti - AČIŪ tau Dieve, kad mano nedidelio atlyginimo užtenka mūsų nedidelei šeimai.
Anūkas laimėjo prizinę vietą olimpiadoje - AČIŪ Tau Dieve už tai.
Mes nesergame gripu - AČIŪ Tau Dieve už tai.
Vakare einant miegoti - AČIŪ Tau Dieve už Tavo globojančią ir vedančią ranką, kurios isikibusi žingsniuoju per gyvenimą. Ir neturiu laiko sirgti jokiomis depresijomis, nes juk tiek daug yra už ką dėkoti.
AČIŪ, Tau Dieve, kad davei man šį rytą - o kažkam jis neišaušo.
AČIŪ Tau Dieve už šiltą ir švarią lovą, nes benamiai miega sąvartyne.
Nutapenau į tualetą - AČIŪ Tau Dieve, kad turiu sveikas kojas - o kažkas suparalyžuotas tegali judėti invalido vežimėlyje.
Pasėdėjau tualete - ne, nesijuokite. AČIŪ Tau Dieve už tai, nes mano artimam žmogui dėl sunkios ligos pilve padaryta skylė ir šlapimas bega pro žarnelę.
Nuėjau į dušą - AČIŪ Tau Dieve už tai, nes sąvartyne, kur miega benamiai, dušo su šiltu vandeniu nėra.
Nutapenau į virtuvę, atsidariau šaldytuvą - o ten pasirodo yra šis tas pusryčiams. AČIŪ Tau Dieve už tai.
Susiruošiau darban - AČIŪ Tau Dieve kad turiu darbą.
Greitai atvažiavo troleibusas - ACIU Tau Dieve, kad nereikėjo ilgai laukti ir nesušalau.
Sėdau darbe prie kompo - AČIŪ Tau Dieve, kad regiu, turiu sveikas rankas ir moku juo dirbti.
Darbo diena prabėgo taip greit - AČIŪ tau Dieve už tai, kad ji buvo sėkminga.
Pakeliui iš darbo užlėkiau apsipirkti - AČIŪ tau Dieve, kad mano nedidelio atlyginimo užtenka mūsų nedidelei šeimai.
Anūkas laimėjo prizinę vietą olimpiadoje - AČIŪ Tau Dieve už tai.
Mes nesergame gripu - AČIŪ Tau Dieve už tai.
Vakare einant miegoti - AČIŪ Tau Dieve už Tavo globojančią ir vedančią ranką, kurios isikibusi žingsniuoju per gyvenimą. Ir neturiu laiko sirgti jokiomis depresijomis, nes juk tiek daug yra už ką dėkoti.