Русский | English
Mokykimės dėkoti

Rašyti komentarą gali tik prisijungę lankytojai. Prisijungti

labai (2009-12-05 15:51): grazi nuotrauka :)
to Nata (2009-12-05 13:24): Amen ir amen.
Nata (2009-12-04 20:15): Buvo anais laikais toks filmas: "Pabusk ir dainuok". Filmą pamiršau, o pavadinimą prisimenu visą gyvenimą. Taigi:
AČIŪ, Tau Dieve, kad davei man šį rytą - o kažkam jis neišaušo.
AČIŪ Tau Dieve už šiltą ir švarią lovą, nes benamiai miega sąvartyne.
Nutapenau į tualetą - AČIŪ Tau Dieve, kad turiu sveikas kojas - o kažkas suparalyžuotas tegali judėti invalido vežimėlyje.
Pasėdėjau tualete - ne, nesijuokite. AČIŪ Tau Dieve už tai, nes mano artimam žmogui dėl sunkios ligos pilve padaryta skylė ir šlapimas bega pro žarnelę.
Nuėjau į dušą - AČIŪ Tau Dieve už tai, nes sąvartyne, kur miega benamiai, dušo su šiltu vandeniu nėra.
Nutapenau į virtuvę, atsidariau šaldytuvą - o ten pasirodo yra šis tas pusryčiams. AČIŪ Tau Dieve už tai.
Susiruošiau darban - AČIŪ Tau Dieve kad turiu darbą.
Greitai atvažiavo troleibusas - ACIU Tau Dieve, kad nereikėjo ilgai laukti ir nesušalau.
Sėdau darbe prie kompo - AČIŪ Tau Dieve, kad regiu, turiu sveikas rankas ir moku juo dirbti.
Darbo diena prabėgo taip greit - AČIŪ tau Dieve už tai, kad ji buvo sėkminga.
Pakeliui iš darbo užlėkiau apsipirkti - AČIŪ tau Dieve, kad mano nedidelio atlyginimo užtenka mūsų nedidelei šeimai.
Anūkas laimėjo prizinę vietą olimpiadoje - AČIŪ Tau Dieve už tai.
Mes nesergame gripu - AČIŪ Tau Dieve už tai.
Vakare einant miegoti - AČIŪ Tau Dieve už Tavo globojančią ir vedančią ranką, kurios isikibusi žingsniuoju per gyvenimą. Ir neturiu laiko sirgti jokiomis depresijomis, nes juk tiek daug yra už ką dėkoti.

© 1988-2010  Krikščionių bendrija TIKĖJIMO ŽODIS